Main menu

Adománygyűjtés a pici “elfeledetteknek”

17th Sep 2014

A nyári mosható pelus pikniken mosható pelus adományokat gyűjtöttünk kárpátaljai rászoruló családoknak, akiknek az eldobható pelenka hatalmas anyagi terhet jelent és örömmel mondhatom hogy nagyon szép kis csomag gyűlt össze. Az őszi mosi pelus piknikünkön pedig a nagyszőlősi kórház fertőzőrészlegén felejtett babáknak és kisgyermekeknek szeretnénk adományokat gyűjteni. A kórházban dolgozó nővérek mindennapos harcot vívnak azért, hogy az osztályon “felejtett” és nem látogatott picúrok számára a ruhát, pelenkát, fürdető eszközöket és játékokat tudják biztosítani. Sokszor a kórház más részlegén lévő babás anyukáktól kapnak csak pelenkát például. Szükségük van tehát mindenféle babaruhára, fürdetési és pelenkázási kellékekre, kiegészítőkre, mosható és/vagy eldobható pelenkákra és játékokra. Mikuláscsomagot és karácsonyi ajándékot is szeretnének a kicsiknek adni, bármit elfogadnak, ami ebben segít.

Ő már majdnem 2 éves, 8 hónapja van az osztályon, szülei semmivel nem járulnak hozzá az ottlétéhez.

Ő már majdnem 2 éves, 8 hónapja van az osztályon, szülei semmivel nem járulnak hozzá az ottlétéhez.

Az aktuális gyűjtésről, adományok átadásáról és a szükséges dolgokról tájékozódni lehet az erre létrehozott Facebook csoportban.
Minden piknikre ellátogató adományozónak előre is köszönjük! Aki nem tud szombaton eljönni hozzánk, de szívesen küldene adományt, az az említett csoportban megtalál minden információt, ami ehhez szükséges.

FRISSÍTÉS: Köszönjük minden adományozónak, aki a Mosható Pelus Piknikre elhozta a felajánlását. Összesen 25kg ruha, pelus, babaápolószer és ruha gyűlt össze. Szuperek vagytok! 🙂

2 comments on “Adománygyűjtés a pici “elfeledetteknek”

  1. Karcsúné Dr. Kis Gyöngyi on said:

    Kedves Adománygyűjtők!

    Sajnos nem tudunk részt venni a 20-án tartandó pikniken. Van-e esetleg postacím, amire küldhetjük a csomagot?

    Köszönettel,

    Karcsúné Dr. Kis Gyöngyi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *