Main menu

Baba+Boo, ami működik

26th May 2014

A Baba+Boo egy aranyos kis egyméretes zsebes pelus, ami nálunk megbízhatóan működik és sokszor nyúlunk érte pelenkázáskor.

photo_2_1396016185

A Baba+Boo is egyike azon kevés zsebeseknek, amikkel Robi nem ázik ki combnál és bír 3-4 órát is, ha kell. Tipikus zsebes pelus, petentos záródású, két szuper mikroszálas betét jár hozzá. Megkaphatjuk a pelust, külön betéteket és peluszsákot is Ökolurkótól.

Miért szeretem? Működik. Működik a fazon, a betétek, a design. Aranyos kis csomagot ad és szuper a betétje. Robi kényelmesen mozog benne és nem ázik ki combnál, pedig csak egy betéttel használjuk, nem kettővel. A pelus mikroszálas, nagyon gyorsan szárad és a betétek sem száradnak túl sokáig, ahhoz képest, hogy milyen sok nedvességet beszívnak. A minőségében egyáltalán nincs lemaradva másik prémium kategóriás zsebesek mögül, de árban mégis kedvezőbb. Megszerethető, megbízható pelus, még sokáig marad nálunk.

Miért nem szeretem? Patentos és nincs belőle tépőzáras. Nem szeretem túlzottan a patentot, mert nehezebben lehet pont jó méretet állítani vele, mint a tépőssel és ennél a pelusnál is az a gond, hogy nagyon lassan bírom eltalálni a kényelmes állást, de akkor sem érzem tökéletesnek. Emellett sajnálom, hogy a minták felhozatala kicsit nekem fura. Ezt a színes csíkosat azért vállaltam be, mert érdekes és nincs semmi hasonlónk, de a többi verzió valahogy nagyon nem az én ízlésem. Ezen kívül nem tudom elképzelni kicsi babán, újszülöttön. Robi most 6 hónaposan és 8kg-osan is lazán elvan a legkisebb állásra állított Baba+Booban. Így nehezen tudom elképzelni, hogy egyáltalán működne-e nála kisebb bébin. Szerintem tuti kiázna combnál.

Robi a képen színes csíkos Baba+Boo zsebes pelust visel.

A Baba+Boo honlapja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *