Main menu

Köszönöm nektek 2014-et!

1st Jan 2015

Kedves B&P olvasók!

Nagyon szépen köszönöm, hogy 2014-ben figyelemmel kísértétek a blog születésének és csecsemőkorának alakulását és végig velem maradtatok. Engedjétek meg, hogy megosszak néhány érdekes számot és eseményt 2014-ből.

41G8i5n2baL._SY355_

2014. május 30-án indult itt saját oldalon útjára a blog és az első hét hónapban több, mint 6500-an látogattatok meg.

Több, mint 60%-otok legalább egyszer vissza is tért ide a későbbiekben.

2014-ben 37.500-nál is több oldalunkat nyitottátok meg, ez látogatónként 5-6 oldalmegnyitást jelent.

Új olvasóink 80%-a a ti ajánlásotoknak, Facebookos megosztásotoknak köszönhető. Éljen a szájról-szájra terjedő mosipelus ige! 🙂

2014-ben a legtöbbet látogatott cikkem a mosható pelenka típusait bemutató írás volt, 4600-nál is több megtekintéssel.

Üzenetekben legtöbben újszülött baba pelenkázással kapcsolatban kerestetek meg és a készlet felépítésével kapcsolatban kértetek legtöbbször segítséget. Örömmel tapasztaltam, hogy a Facebook csoportunkban is óriási a pörgés, kérdés nem marad megválaszolatlanul és nap nem telik el unalmasan. Igazi szuper, egymást lélekben, tudással és tárgyiakkal is támogató közösség jött létre és immár létszámunk elérte az 1300 főt.

De az online világon kívül is sok izgalmas esemény történt 2014-ben. Augusztusban megtartottuk az első mosható pelusos pikniket, ahova 50-nél is több anyuka és még ennyi baba látogatott el és szuper hangulatban telt. A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel szerveztünk egyet őszre is, ami hasonlóan jól sikerült, még a szeptemberi járványos időszak ellenére is. Mindkét alkalommal rendeztünk gyűjtést rászorulók részére. A két alkalommal összesen több, mint 35 kg felajánlott pelus, kozmetikum és játék gyűlt össze nektek köszönhetően! Rengeteg visszajelzést kaptam és tudom, hogy sokan szerettek volna még egy ilyen eseményt 2014 telén is, de Pöttyöcske születése most ennek útjába állt. De ígérem, hogy idén is többször fogunk találkozni! 🙂

Ezen felül nagy büszkeséggel tölt el, hogy a szeptemberben elindított Wekerlei Mosható Pelusos Baba-Mama Klub azóta is töretlen lendülettel működik és minden alkalommal találkozunk új emberekkel és újabb és újabb babákkal. A klub Facebook csoportjában pedig zajlik az élet. Nem sokkal utánunk elindult Budapesten két másik mosható pelusos klub is kettő lelkes, szívvel-lélekkel mosizós anyuka, Eszter és Szilvia szervezésében. Az újpestiek is találhatnak klubot már a közelükben és az óbudaiak sem maradnak ki a jóból.

A Bab és Pötty Facebook oldalon már majdnem fél ezren követtek és egészen frissen feltelepültünk a Twitterre és az Instagramra is.

Köszönöm nektek a lelkesedést, a megosztásokat, a sok-sok bolyhos popsis képet, a rengeteg dicsérő szót! Mindez megerősít abban, hogy nem hiába csinálom, amit csinálok és hogy van ebben az országban is remény és jövő a környezetbarát és cuki mosható pelusozás számára. Részemről továbbra is mindent megteszek annak érdekében, hogy terjesszem az információt és a lehető legtöbb segítséget megadjam és elérhetővé tegyem.

Boldog új évet és rengeteg selymes-bolyhos-fodros babapopsit mindenkinek!

Köszönöm!

988879_10205448455914619_513634412880735562_n

2 comments on “Köszönöm nektek 2014-et!

 1. Baranyi Krisztina on said:

  Sziasztok!

  Gratulálunk a nagylányhoz, igazán gyönyörű.
  A mi Áronunk kissé hamarabb érkezett a vártnál, november 22-től élvezhetjük falánk uraság társaságát, így a klubba idén már nem jutottunk el.:-)
  Mi is lelkesen moshatózunk, (kisebb nagyobb sikerrel).
  Hamarosan személyesen is bemutatom a nagyfiút nektek.
  Addig is üdv:
  Kriszta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *