Main menu

Milentin Baby nyereményjáték!

15th Apr 2015

Egyik kedvenc MKM-em (magyar kézműves mami) Bea, a Milentin Baby varró-tervező tündére. Most velünk játszik abból az alkalomból, hogy Facebook oldalának hamarosan már 1000 követője lesz. 🙂

1948108_517384341714754_908190051_n

A játék lezárul, amint a Milentin Baby facebook oldal eléri az 1000 követőt. A nyereményjátékra regisztrálni email cím megadásával vagy facebookos belépéssel lehet. A sorsoláson való részvételnek 2 feltétele van: látogasd meg és nyomj egy “Tetszik”-et a Milentin Baby és a Bab és Pötty Facebook oldalán is. További két bónusz nevezést ér a kötelező feladatok teljesítése után elérhetővé váló két kérdés megválaszolása. A kérdésekre a válasz megtalálalhatjátok a Milentin Baby interjúnkban.

Segítség a játékhoz:
1. feladat: látogasd meg a Milentin Baby Facebook oldalát a “Visit us” gombra kattintva, majd ha körülnéztél és “tetszikelted”, akkor kattints az “I visited” gombra a nevezésért (kötelező)
2. feladat: látogasd meg a Bab és Pötty Facebook oldalát a “Visit us” gombra kattintva, majd ha körülnéztél és “tetszikelted”, akkor kattints az “I visited” gombra a nevezésért (kötelező)
3. feladat: válaszolj a Milentin Baby interjú első kérdésére, majd küldd el a válaszodat az “Enter” gombra kattintással (opcionális bónusz kérdés)
4. feladat: válaszolj a Milentin Baby interjú második kérdésére, majd küldd el a válaszodat az “Enter” gombra kattintással (opcionális bónusz kérdés)
Figyelem a 3. és 4. feladat csak az első kettő teljesítése után jelenik meg!

a Rafflecopter giveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *