Main menu

Ne legyen a pelusozás piszkos ügy! Segít a Lollipop!

26th May 2014

Az egyik tipikus dolog, ami mosható pelenka említésekor megfogalmazódik az átlag emberben, az a kakikérdés. “A szarban kell turkálni?”

lollipop_1395069306

Nem kell turkálni. Sőt, hozzá sem kell nyúlni! Erre a van a mágikus kakifogó papír. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy egy nagyon vékony, de erős környezetbarát, könnyen lebomló papírcsíkot teszünk a pelenka és a popsi közé. Amennyiben csomagot kapunk, akkor azt a papír szépen felfogja, nem kenődik bele a pelenkába és hozzányúlás nélkül beleboríthatjuk a pelusból a WC-be. Pisi esetén pedig elég a pelenkákkal együtt kiöblíteni, lehet mosógépben mosni és többször felhasználni. Mi a Lollipop papírját használtuk eddig. Webshopokból rendelhető, pl. Ökolurkótól.

Miért szeretem? Egy zacsi (100 lap) nagyon sokáig elég. A képlet így néz ki: 100 / egy napi termés szám = ennyi napig elég egy csomag. Lollipop papírt soha nem kellett amiatt kidobnom, hogy szétszakadt volna. Robi napi maximum kétszer lep meg csomaggal, tehát napi 2 papírt dobunk ki, a többi megy a mosásba. Így tehát egy zacsi kb 50-75 napig elég. Kb. 10Ft/db-ra jön ki a Lollipop papír ára, tehát a mi napi költségünk max 20Ft. Nekem ennél többet is megérne a lelki békém, de így aztán remekül járunk! 🙂

Miért nem szeretem? Szeretem. 🙂

2 comments on “Ne legyen a pelusozás piszkos ügy! Segít a Lollipop!

 1. Erika on said:

  Kedves Nóra!

  Honnan szerzed be most a Lollipop papirbetetet. Minden webshopban csak a 10 darabos probacsomagot lehet megvenni…
  Elore is köszönöm a választ és a segitseget!
  Üdv,
  Erika

  • Szia!

   Jelenleg sajnos a Lollipop és PopnGro termékek nem beszerezhetőek. Helyette más márkákat használunk, illetve kimosott popsitörlő kendőt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *