Main menu

PeeNut, a Totsbots újdonsága

14th Sep 2015

Napokkal ezelőtt dobta piacra az angol Totsbots cég legújabb pelenkáját, amit mókásan PeeNut névre keresztelt.

Category-image_web_without-logo

A PeeNut pelenkák egyméretesek, születéstől szobatisztaságig ajánlja őket a gyártó. Ez 3,5-15kg súlyhatárt jelent, azaz ebből a modellből nem készül 1-es vagy újszülött méret, mint az EasyFit éa a Wrapek esetén. Az Easyfit AIO és a Wrap + Strech külső-belső kombó után úgy látszik idejét érezték egy valódi SIO megoldás létrehozásának is. Ez azt jelenti, hogy az új konstrukció egy prefold tartó füles vízzáró külsőből és bepatentolható betétekből áll.

PEENUTFYP

A külsőt egy S-es és egy M-es méretű, puha bambusz-mikroszál keverék nedvszívó betéttel kapjuk kézhez. Az S-es betétet újszülöttnek, az M-est nagyobb babáknak, a kettőt összepatentolva pedig – rendkívül magabiztosan – éjszakára is jónak ígéri a Totsbots. A bambusz-mikroszál keverék gyors száradást jelent, egy külső pedig többször is felhasználható csupán a betétek cseréjével. Erre segít rá a kitörölhető PUL belső.

12369900-500x500

Patentos pelenka hívők nem fognak örülni annak a ténynek, hogy a Totsbots továbbra sem kedvez nekik és ismét csak tépőzáras kivitelben készíti el a pelusokat. A PeeNut mosható pelenka minden aktuális színben és mintában elérhető kb. 7500Ft-nak megfelelő angol fontért.

Úgy érzem ezt (is) ki kell próbálnom! 🙂

Gyártó oldala: Totsbots

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *