Main menu

PopnGro, az egyszerű és nagyszerű

26th May 2014

Lollipop bambusz belsőjéről már áradoztam, most jöjjön a gyártó ehhez készített pelenkakülsője, a PopnGro.

photo_1_1395087728

Mondhatni, hogy a design minimalista. Egyszínű, minta nélküli, kényelmes, jó minőségű pelus. Vékonyabb, mint a drágább márkák külsői (pl. Rumparooz, Blueberry, amiket mi is használunk). Két méretben kapható a bambusz belsőkhöz igazodva, 1-es és 2-es méretben. Rendelhető most akciósan Ökolurkótól.

Miért szeretem? Tökéletesen fedi a Lollipop belsőt, kényelmes combszárnyas megoldású. A tépőzárak erősek és bírják a mosást. Van rajta tépőzár parkoló. A kép nem színhű, a tépők sok mosás után is szép fehérek és nem bolyhosak. Nagyon egyszerű és könnyen használható peluskülső. Kellemes az anyag tapintása, villámgyorsan szárad. Jó és nem drága, ár-érték arány is megfelelő. Minimalista designt kedvelőknek tuti megoldás.

Miért nem szeretem? Nagyon szeretem a PopnGrot, de hiányolom a cuki mintákat, a sok-sok színt. Simán bevásárolnék még belőle, ha lenne valami mintás verzió is. De az sajnos nincs, egyszerű és kevés színből lehet választani. Ezen kívül nem tudok rosszat mondani a külsőről, teszi a dolgát megbízhatóan.

A képen Robi 2-es méretű narancssárga PopnGro-t visel egy 2-es Lollipop bambusz belsőn.

A gyártó, Lollipop honlapja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *