Main menu

Totymorgó.hu – webáruház nyitás és nyereményjáték!

1st Apr 2015

Új kötelezően kedvencek közé mentendő mosható pelus webáruház nyílt ma, a Totymorgó.hu. Olvass tovább a Bab és Pötty és a Totymorgó közös nyereményjátékának részleteiért!

Totsbots Easyfit V4

Totsbots Easyfit V4

A Totymorgó.hu Magyarországon egyedüliként árulja az angol Totsbots márka teljes felhozatalát (még Teenyfit is van, óóóóóóó!) és a gDiapers pelusok új lelőhelye is itt található. Az ünnepélyes nyitás alkalmából most Bab és Pötty és Totymorgó közös nyereményjátékot indítunk! Az alább található Rafflecopter segítségével Facebook profiloddal vagy email címeddel regisztrálva, a 3 kötelező feladatot teljesítve és 2 opcionális kérdésre válaszolva összesen ötszörös eséllyel indulhatsz a nyereményért, egy általad választott mintájú Totsbots Easyfit V4 pelusért! A játék vasárnap éjfélkor lezárul, Húsvét hétfőn pedig nyertest sorsolunk! Sok szerencsét, izgalmas böngészést!

Segítség a játékhoz:
1. feladat: látogasd meg a Totymorgó.hu Facebook oldalát a “Visit us” gombra kattintva, majd ha körülnéztél kattints az “I visited” gombra a nevezésért (kötelező)
2. feladat: látogasd meg a Bab és Pötty Facebook oldalát a “Visit us” gombra kattintva, majd ha körülnéztél kattints az “I visited” gombra a nevezésért (kötelező)
3. feladat: mondd el a véleményedet a Totymorgó.hu webboltról az üres mezőbe, majd küldd el a válaszodat az “Enter” gombra kattintással (kötelező)
4. feladat: válaszolj a Totsbots kvíz kérdésére, majd küldd el a válaszodat az “Enter” gombra kattintással (opcionális bónusz kérdés)
5. feladat: válaszolj a gDiapers kvíz kérdésére, majd küldd el a válaszodat az “Enter” gombra kattintással (opcionális bónusz kérdés)

a Rafflecopter giveaway

2 comments on “Totymorgó.hu – webáruház nyitás és nyereményjáték!

  1. Kiricses Kriszti on said:

    Sziasztok!
    Nagyon tetszik az oldal,nemsokára én is anyuka leszek, így alig várom, hogy mindent megtudjak a mosható pelusokról! Köszönöm 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *